Kecskesajtos csirkemell recept képpel

Kecskesajtos csirkemell 40 perc alatt. Finom, ropogós, diétás, és egyszerűen el tudod készíteni, ha valami könnyűre vágysz.

Inkább zöldfűszeres csirkemellet készítenél? Kattints ide!

Kecskesajtos csirkemell

Prep Time10 mins
Cook Time30 mins
Total Time40 mins
Servings: 4 személynek

Ingredients

  • 50 dkg csirkemell filé szeleteld fel
  • 25 dkg kecskesajt reszeld le
  • 1 kávéskanál bors
  • 1 teáskanál
  • 1 csokor petrezselyem vágd apróra
  • 1 mokkáskanál kakukkfű
  • 1,5 dl tejföl
  • 3 evőkanál olívaolaj

Instructions

  • A csirkemell szeleteket sózd, borsozd.
    Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.
  • A lereszelt sajtot keverd el 3-4 evőkanál tejföllel, és a petrezselyemmel, kakukkfűvel. A maradék tejfölt tedd félre.
  • Egy-egy csirkemell szeletre tegyél egy evőkanállal a sajtos-tejfölös keverékből. Tekerd fel a szeleteket.
  • Egy tepsit kenj ki az olívaolajjal, tedd bele a csirkemelleket. A maradék tejföllel kend meg a tetejüket, ha maradt sajt, szórd rá.
    Fólia alatt süsd 20 percig, majd 10 percig pirítsd fólia nélkül, feljebb is veheted a hőfokot.

Legújabb receptek

Ezt láttad már?

Mennyei levesek

Szaftos, omlós csirkemell receptek

Isteni finom sütik

Print Friendly, PDF & Email

Legújabb receptek

Vacsora gyorsan